Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

Tip

SPAŘENÝ PÓREK

Pokud nakrájíte syrový pórek na jemné nitky a použijete ho na ozdobení pokrmu, nebude to špatné ale když nakrájený pórek jen přelijete vroucí vodou a hned zchladíte, pak vykouzlíte nádherně jarní zelenavou ozdobu a pokud ještě vše naleštíte několika kapkami oleje, bude pórek na vašem talíři doslova drahokamem. Navíc spaření stáhne jeho štiplavost a nasládlý pórek bude chutnější. 

Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2024 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]