Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

Tip

ROZMRAZOVÁNÍ MASA

Nejlepší a hlavně nejšetrnější způsob rozmrazování masa ale i jiných potravin je pozvolný. Pokud to vaše plánování dovolí vyjměte příslušný kus masa dva dny předem a nechte ho roztávat v lednici, tedy při teplotě mírně nad bodem mrazu. Tím dojde k nejnižším ztrátám cenné šťávy. Tak jako tak dejte v lednici příslušný kousek masa do misky či jiné nádoby. Rozmrazování pomocí mikrovlnné trouby už zpravidla není tak šetrné vyjma speciálních, profesionálních zařízení.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2024 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]