Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

Tip

PEČICÍ PAPÍR

Jestli jste doposud neobjevili přednosti pečicího papíru, pak tak při první možné příležitosti učiňte. Dříve používali kuchaři a kuchařky tak zvaný pergamenový papír. Dnešní pečicí papír ho v mnohém předčí ale hlavně nic se na něm nepřipeče a o to, jak říká klasik, jde. Rozličné pečivo včetně kašovitých hmot na sušenky, záviny jejichž ovocné náplně tu a tam vytečou prasklinou na plech ale považte i ryby, brambory a další potraviny a pokrmy snadno upečete na pečicím papíru aniž by se připekly k plechu. Můžete zkusit i pečení v pánvi na vystřiženém kruhu z pečicího papíru. prostě věřte, že pečicí papír je v kuchyni váš spojenec a kámoš.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2024 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]