Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

Tip

PAPRIKOVÝ OLEJ

Pokud chete mít pěkně vypečenou pečínku pak můžete použít červený, paprikový olej. Připravíte ho snadno důkladným smícháním kvalitní sladké mleté papriky s olejem. Po chvíli paprika klesne ke dnu a vrchní červený olej slijte do jiné nádobky. Pak už stačí pečínku při dopékání potřít tímto olejem. Výsledek se určitě dostaví jen je třeba mít kvalitní papriku.  

Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2025 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]