Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

Tip

LISTOVÁ ZELENINA - UCHOVÁNÍ

Listová zelenina často velmi rychle vadne. Pro její osvěžení stačí zakrojit, seříznout či odštípnout spodní část a vložit do studené vody. Špenátové listy, rukolu, polníček nechte ve studené vodě v misce v lednici. Hlávkové saláty, čínské zelí, čekanku a podobné na spodu (u kořene) zařízněte a usaďte do nádoby s trochou vody během čtvrt hodiny osvěží a zpevní. Toto oživení se zdaří jen u listů, které neovadly tak, že již nemají svou původní strukturu, jsou pomačkané, zaschlé a podobně.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2019 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]