Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

Tip

KOPŘIVY V KUCHYNI

S kopřivami zacházejte v kuchyni jako s jinou listovou zeleninou, tedy velmi šetrně, dopřejte jim jen krátkou tepelnou úpravu. Jejich štiplavost zlikvidujete krátkým spařením vroucí vodou. velmi cenný je i odvar po spaření či krátkém povaření kopřiv. Kopřivy můžete použít jako bylinky do mas, náplní, nádivek, do omáček i polévek, zapéci do omelet a placek, zašlehat do salátové zálivky, přidat do smetanových dipů a podobně. 

Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2025 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]