Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

Tip

KEDLUBNY - MLADÉ LISTY

V případě, že budete mít kedlubnu na jejímž vrcholu budou nezvadlé mladé listy, určitě je nevyhazujte ale naopak seřízněte je, dejte chvilku do vody osvěžit a krátce je spařte. Získají tím krásnou barvu a hlavně vy získáte velmi cennou lahůdku doslova nabitu cennými látkami. Ozdobte s nimy dušené nebo jinak upravené kedlubny, nebo je přidejte do salátu popřípadě je hned snězte. 

Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2024 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]