Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

Tip

CIBULE - LÉČIVÁ ŠŤÁVA

Pokud chcete získat cennou cibulovou šťávu účinnou při nachlazení a podobně, pak stačí nakrájenou cibuli promíchat s cukrem a trochou soli, promíchat a nechat ji v misce odležet. Nakrájená cibule změkne a vypotí šťávu také pouhým osolením. Přidáte-li trochu koření a oleje, získáte výrazný cibulový salát třeba ke grilovanému masu.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2024 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]