Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

Tip

CIBULE - KRÁJENÍ

Nejdůležitější je ostrý nůž, který cibuli krájí a ne drtí. Oloupanou cibuli rozkrojte podélně na dvě poloviny a dále ji prokrájejte stejnoměrnými řezy tak aby na konci, u kořínku cibule držela pohromadě. Poté už veďte příčné řezy, kolmo k předchozím a až na konec dokrájejte pevnější část u kořene. Sekání a mletí cibule může způsobit její nahořklost.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2024 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]