Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

Tip

CIBULE - JAK ZMÍRNIT ŠTIPLAVOST

Vždy bude záležet na druhu používané cibule. V případě, že budete dávat syrovou cibuli do salátů nebo přímo na talíř zmírní její štiplavost krátké spaření teplou či horkou vodou, stačí prolití v sítku. Cibule přitom trochu zbělá a je tím pádem zdobnější. Další možnost jak zmírnit razantní, nicméně zdravou vůni a chuť cibule, spočívá v jejím osolení a krátkém odležení. Cibule pustí trochu šťávy a změkne, Přidáte-li koření, trochu oleje a pár kapek octa, připravíte cibulový salát.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2025 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]