Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

tvaroh měkký

sražené zakyslé mléko bez části syrovátky - základ pro výrobu mnoha sýrů - k dostání v různých stupních tučnosti také krémový a podobně

tvaroh tvrdý

vylisovaný měkký tvaroh - nejčastěji se strouhá na moučné sladké pokrmy

tymián

bylina s drobnými lístky výrazné chuti a vůně která dovede spojovat i další byliny a koření proto je součástí provensálského koření i klasické "bouquet garni"
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2020 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]