Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

muškátový oříšek

sušené jádro nejlépe čerstvě nastrouhat na hotový pokrm, pomáhá trávení, zlepšuje chuť - může být návykový

mušle

čerstvé v pevně zavřených škeblích - různé druhy - stačí krátká tepelná úprava - velmi cenná potravina - slávky, svatojakubské, srdcovky ap.

slaneček - mates, matjes, herinek

v soli a cukru naložený sleď - celý ale častěji jen filety bez kůže
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2019 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]