Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

KUSKUS - cous-cous


Drobné kuličky z tvrdé pšenice (semoliny) jsou upraveny velmi rychle napařením, což je tradiční arabský způsob úpravy, nebo zalitím vroucí vody či vývaru - po třech minutách je připraven ke konzumaci. Stejně jako těstoviny snese velmi širokou škálu ochucení. Na trhu jsou k dispozici i celozrnné varianty. Cous-cous (kuskus) je také tradiční severoafrické jídlo v různých obměnách.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2024 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]