Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

maso

Vyhledávání

Délka přípravy:
Cena:
Náročnost:
Z jaké kuchyně:
 
během dopoledne průměrná cena střední

VELIKONOČNÍ HLAVIČKA

SEKANÁ - SEKANICE - ŘEŽÁBEK
Tradiční velikonoční sekaná má mnoho místních variant. připravuje se jen z několika druhů masa, nebo jako fašírka s vejci. Tento recept je originální z Vysočiny od městečka Pacov.
průměrná cena střední

WESTERNOVÝ ŠPÍZ

ŠPÍZ SE ZELENINOVOU OMÁČKOU
Omáčku rozmixujeme, necháme vychladnout a vmasírujeme do špízu, špeku a cibule. Grilujeme nad ohněm.
během dopoledne průměrná cena jednoduchá

ZÁHORÁCKÝ ZÁVITEK

LIDOVÁ KLASIKA Z TUČNÉHO VEPŘE
Jednoduchý recept pro všechny kdo rádi klasickou pečínku, v tomto případě závitek plněný kysaným zelím s cibulí a slaninou.
během dopoledne průměrná cena střední

ZVĚŘINOVÉ RAGÚ

PODLE ZÁMECKÉHO RECEPTU
Pokud si najdete čas a pozvolna budete dusit kousky masa v zelenině a koření, připravíte dokonalou lahůdku, která předčí i ty nejlepší steaky.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2019 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]