Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

ZVĚŘINOVÉ RAGÚ

Krok 2

Vše duste jen velmi zvolna, neideálnější je péci vše bez míchání při mírné teplotě 110 stupňů v troubě nebo dusit směs tlakovém hrnci na stupni šetrného vaření. Víno popřípadě vývar nebo vodu přilévejte je jen minimálně aby maso bylo jen podlité. Přibližně v polovině dušení přidejte brusinkový kompot a povidla, případně hrudku másla. Od té chvíle se vám dílo může připálit a tak vše hlídejte, případně promíchávejte.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2019 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]