Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

ZVĚŘINOVÉ RAGÚ

Krok 1

Na tuku opečte nejprve plátky kořenové zeleniny. Když se její okraje počnou opékat přidejte cibuli. Když cibule začne zlátnout vložte do kastrolu slaninu nakrájenou na drobné kostičky a nechte ji rozpustit. Pak přidejte rajčatový protlak a krátce ho osmahněte. Do základu pak přidejte maso, nakrájené na stejnoměrné kousky, sůl, koření a vše podlijte vínem.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2019 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]