Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

ZAVINUTÝ PSTRUH

Krok 3

Na pánvi v oleji opékejte jemně nakrájenou cibulku tak dlouho až počne zlátnout. Pak do ní přidejte na nitky nebo velmi drobné kostičky nakrájený celer a krátce ho taktéž opékejte. Do směsi přidejte nakonec tepleného zpracování jemně posekaný rozmarýn (nejlépe pochopitelně čerstvý). Pak nechte vše zchladnout a poté přidejte vejce, strouhaný sýr a také drobně posekané odřezky rybího masa bez kůže. Nezapomeňte vše trochu osolit neboť cibule dá náplni nasládlou chuť.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2020 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]