Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

ZÁVIN SE ŠPENÁTEM

Krok 3

Vzniklé těsto hned roztlačte nebo rozválejte na potravinářskou fólii do stejnoměrné vrstvy. Na plát pečlivě rozestřete prochladlý špenát a poté za pomoci potravinářské fólie těsto zaviňte do rolády. Tu přeložte na plech vyložený pečicím papírem. Závin potřete rozšlehaným vejcem a zvolna, při teplotě 120 - 130 stupňů, pečte podle velikosti asi 30 minut. V závěrečné části případně lehce zvyšte teplotu.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2022 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]