Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

VÝVAR S ITALSKÝMI NOKY

Krok 3

Namíchané těsto má být měkké protože bude 15 minut přikryté odpočívat. V té době natáhne vlhkost krupice a těsto zpevní. Dvěma lžícemi postavenými proti sobě pak tvořte nočky a zavářejte je ve vývaru. Pro jistotu můžete udělat první zkušební nok. Pokud je tvrdý přidejte do těsta trochu oleje, pokud řídký přisypte maličko bramborového škrobu.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2022 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]