Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

TRADIČNÍ BORŠČ

Krok 3

Ve velkém kastrolu pak na sádle nejprve opékejte nudličky uzeného boku a pak stejnoměrně nakrájenou kořenovou zeleninu a to tak dlouho, až se začne na okrajích opékat. Tehdy přidejte na hrubší kousky krájenou cibuli a po chvíli ještě rajčatový protlak. Když se vše osmahne přidejte bobkový list (3), celý pepř (10) a nové koření (3). Do tohoto základu pak dejte kousek másla vše zalijte vývarem z masa, přidejte na kostky pokrájené loupané brambory, a na hrubší nudle krájené zelí. Je dobré ho nejprve spařit vroucí vodou. Vše zvolna vařte asi dvacet minut.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2021 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]