Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

TAŽENÝ ZÁVIN

Krok 4

Závin pečte v první fázi 5 minut v předem vyhřáté troubě při 200 stupních a pak hod 20 - 25 minut dopékejte při nižší teplotě (170 - 180 stupňů). Upečené tažené těsto je velmi křehké a proto, aby se vám při porcování závinu nerozpadlo, je nejlepší ještě teplý závin na vrchní straně opatrně nastříhat nůžkami. Tím také lépe ochladne a teprve potom závin dořízněte, cukrujte a radostně neste na stůl.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2024 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]