Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

SÝROVÁ POLÉVKA

Krok 2

Do hrnce vlijte mléko a vložte tavený sýr, vše zahřejte a metličkou po chvíli rozmíchejte či rozšlehejte. Tavený sýr se v mléce rozpustí. Pokud by hrudkovatěl, srážel se a podobně znamená to, že nebyl kvalitní. Sýr mléko mírně zahustí. Podle charakteru sýra základ na polévku dosolte a pro docílení náležité krémové hustoty využijte škrob rozmíchaný ve studené smetaně. Ten vlijte do horké polévky a hned důkladně rozmíchejte (rozšlehejte). Aby se provařil stačí tři minuty varu za stálého míchání.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2024 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]