Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

SVATEBNÍ S KNEDLÍČKY

Krok 6

Aby polévka byla nejenom chutná ale i oku lahodící připravte si čerstvou kořenovou zeleninu, kterou vložíte do vřelé polévky také jenom pár minut před podáváním. Nejlepší je nakrájet ji na jemné nudličky či droboučké kostičky. Pak stačí jen dvě nebo tři minuty ve vřelé polévce a zelenina je skvělá, měkká ale pevná - hlavně není rozvařená.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2021 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]