Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

STARODÁVNÉ UŠELO

Krok 1

Kysané zelí překrájejte, vložte do hrnce, zalijte vodou a přiveďte k mírnému varu. Přidejte drobně krájenou kořenovou zeleninu, cibuli a trochu kmínu. Vše velmi zvolna vařte a asi po čtvrt hodině přidejte pokrájené brambory. Následně když jsou všechny suroviny téměř měkké přidejte trochu ovesných vloček, mohou být pomleté ale nemusí. Vločky vmíchejte, krátce povařte a následně už bez vaření nechte pod poklicí polévku deset minut stát.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2020 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]