Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

STAROČESKÝ MEDOVNÍK

Krok 3

Tradiční krém je z moučné kaše a udělejte takto. Do čtvrtlitru studeného mléka vmíchejte dvě polévkové lžíce hladké mouky a 100 gramů pískového cukru a za stálého míchání uvaříte na kaši. Tu míchejte i po uvaření důkladně až do zchladnutí. To proto aby se na ní nevytvořil škraloup a v krému nebyly hrudky. Do kaše v pokojové teplotě postupně, po kouskách, zašlehejte změklé máslo.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2021 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]