Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

STAROČESKÝ MEDOVNÍK

Krok 2

Vzniklé těsto se hned, ještě teplé, zpracovává na hodně pomoučněném válu z něho rozválejte placku. Z ní pak dortovým rávkem vykrojte kruh a ten dejte na plech s pečícím papírem a hned s ním do trouby. Ta musí být předem vyhřátá. Placka se peče krátce, do zlatova při 165 až 170 stupních. Upečené placky nechte rozložené zchladnout.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2021 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]