Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

ŠPÍZ ZE ŠTIKY

Krok 1

Rybí maso nakrájejte na stejnoměrné proužky tak bylo možné nabodnout je na jehlici na dvakrát a dovnitř vložit kousek kvalitní, voňavé klobásky. Klobáska totiž uvnitř masa splní roli ochucení celého špízu. Rybu jen osolte doplňte klobáskou a nabodněte na špíz. Pokud bude filet s kůží vězte, že jde snadno propíchnout ze vnitř ale svrchu je dobré udělat si malý nápich nožem aby se maso zbytečně nedeformovalo.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2023 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]