Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

ŠPECLE VE ŠPENÁTU

Krok 4

Na pánvi osmahněte drobně krájenou cibulku, po chvilce k ní přidejte zapěnit posekaný česnek a vzápětí přidejte spařený a pokrájený špenát. Přilijte smetanu, osolte a jen krátce vše zaduste. Nakonec promíchejte s uvařenými špeclemi, vložte do vymaštěné zapékací misky, postrouhejte sýrem a zvolna zapečte.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2020 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]