Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

ŠPECLE VE ŠPENÁTU

Krok 2

Špecle můžete vyrábět několika způsoby. Z řidšího těsta přes speciální struhadlo s většími otvory jako hustější kapání nebo z pevnějšího těsta uškrabávat nebo skrajovat proužky z prkénka do vroucí vody. Další možnost máte krájením hrubších nudlí z ještě tužšího těsta. Ve všech případech špecle vařte v dostatečně osolené vodě a zvolna s nimi míchejte.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2025 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]