Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

SMETANOVÝ KŘEN

Krok 1

Na sádle nejprve nechte zesklovatět cibuli, poté přidejte mouku a za stálého míchání připravte světlou cibulovou jíšku. Tu zalijte silným, studeným vývarem a vše důkladně rozšlehejte metlou a přiveďte k varu. Omáčku vařte zvolna nejméně 20 minut a průběžně ji dolévejte mlékem. Ke konci vaření přidejte trochu muškátového květu.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2021 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]