Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

ŠLEHAČKOVÁ ROLÁDA

Krok 3

Upečený plát ihned stáhněte s fólií z horkého plechu a nechte ho zchladnout. Do smetany ke šlehání přidejte ztužovač a ušlehanou smetanu pak rozetřete na upečený plát. Doplňte na malé kousky nakrájené kompotované ovoce a za pomoci alobalu roládu stočte. (Hlinikovou fólii přitom pochopitelně z těsta sloupněte)
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2020 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]