Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

ŠLEHAČKOVÁ ROLÁDA

Krok 1

Z pěti bílků ušlehejte pevný sníh a do něho postupně přidávejte za stálého šlehání krupicový cukr. Po jeho zašlehání hmota zpevní a pak přidávejte postupně jeden žloutek, promíchejte, pak další a další. Na závěr přidávejte kakaový prášek předem důkladně smíchaný s moukou. I tuto suchou směs vmíchejte pozvolna po jednotlivých lžících.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2020 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]