Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

SALÁT SAMURAJ

Krok 3

Ve vyšší vrstvě rozpáleného oleje (nejlépe v rendlíku smažte postupně suché rýžové nudle. Pokud budete mít správně rozpálený olej jde to ráz na ráz. Během dvou, tří vteřin se nudle nafouknou a zkroutí. Plochým sítkem či obracečkou je hned z oleje vyjměte a pokládejte na papírové utěrky. Smažená rýžová "oblaka" přikládejte k salátu a až při samotné konzumaci je do salátu můžete vmíchat.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2024 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]