Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

SALÁT S KLÍČKY

Krok 2

Naklíčení fazolek mungo trvá přibližně 3 dny. Nejprve je nutné nechat je nabobtnat ve vodě. Poté je několikrát propláchněte a následně nechte v sítu na světlém a teplém místě. Nejméně třikrát za den je propláchněte vodou, nebo krátce namočte a rozložte v sítu nebo misce. K životu probuzené fazolky se stanou velmi cennou potravinou plnou vitaminů.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2020 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]