Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

RYBA POD ČEPICÍ Z BRAMBOR

Krok 2

Rybí filé překrájejte na menší kousky, osolte ho a ochuťťe mletým kmínem a posekanou sardelkou či sardelovou pastou. Na dno zapékací nádoby dejte trochu oleje, pak ochucenou rybu, hrubě krájené žampiony, cibuli a překrájené zelené fazolky. V případě, že použijete čerstvé lusky je třeba je krátce spařit vroucí vodou.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2025 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]