Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

RIZOTO ALA MILANO

Krok 2

Na pánvi nejprve osmahněte jemně nakrájenou cibuli. Když začne zlátnout, přidejte na plátky nakrájený česnek a vzápětí i větší část drobně nakrájené slaniny. Vše chvíli opékejte aby se slanina rozpekla. Pak přidejte sekanou petrželovou nať a oregano a vsypte část strouhaného parmazánu. Následně přilijte bílé víno, trochu soli a nakonec smetanu.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2021 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]