Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

RAVIOLI SE ŠPENÁTEM

Krok 4

Na pánvi nebo v rendlíku osmahněte krátce cibuli, přidejte drcená rajčata (případně překrájená a oloupaná čerstvá rajčata) a ty pak duste tak dlouho až se odvaří tekutina a rajčata zahoustnou. Přidejte sůl, oregano a tymián, případně provensálské koření a pokud chcete i trochu octa nebo cukru. Pokud vám zbylo trochu náplně klidně ji přidejte do tomatové omáčky.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2022 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]