Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

RAVIOLI SE ŠPENÁTEM

Krok 3

Po deseti či patnácti minutách těsto rozdělte na tři menší kousky a postupně každý rozválejte na tenký plát. Na jeho polovinu si rádýlkem naznačte malé čtverce a do středu každého z nich dejte lžičkou kousek náplně. Pak prázdnou polovinu plátu těsta přeložte přes hromádky náplně a rádýlkem vykrájejte čtverečky - ravioli. Pro lepší uzavření taštiček umáčkněte vidličkou okraje raviol a nechte je krátce zaschnout.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2023 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]