Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

RAVIOLI SE ŠPENÁTEM

Krok 1

Do misky klepněte vejce, přidejte olej a trochu soli. Vše dobře prošlehejte a pak postupně zapracujte mouku, ale pozor jen asi dvě třetiny hmotnosti. Díky tomu vám vznikne měkké těsto, které můžete zbylou moukou bez problémů dohustit. Počítejte s tím, že při vyvalování se mouka ještě podsypává a zaválí se do těsta. Měkké pružné těsto za alte do mikroténového sáčku a nechte v chladnu odpočívat. Podle velikosti vajec můžete mít i s polovinou mouky tužší těsto a tak případně přidejte jednu nebo dvě lžíce vody.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2022 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]