Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

PREJT ZE SÓJI

Krok 2

Na polovině sádla osmažte do zlatova jemně nakrájenou cibulku a na závěr ji zasypte strouhanou bílou žemlí a stáhněte z ohně. Uvařený granulát vyceďte a zčásti vymačkejte a pak ho semelte nebo rozsekejte. Do vzniklé hmoty přidejte prolisovaný česnek, strouhanou housku s cibulkou, koření, vejce, škrob a trochu přisolte. Nebojte se dosti vše ochutit.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2020 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]