Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

POHANKOTO SE ŽAMPIONY

Krok 2

V pánvi na tuku nejprve trochu osmahněte jemně nakrájenou cibuli, pak přidejte oloupané žampiony krájené na stejnoměrné plátky a kmín. Vše opékejte tak dlouho, až se vypeče šťáva z hub a cibule i houby se začnou zabarvovat. V tu chvíli přidejte nasekaný česnek, sůl a drobně pokrájené růžičky brokolice, vše osmahněte a nakonec vložte směs jemně nasekaných bylinek. Vzápětí stáhněte pánev z tepla a nechte pod poklicí krátce dojít. Až při podávání lehce pokrm postouhejte muškátovým oříškem.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2023 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]