Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

PLNĚNÝ HERMELÍN

Krok 1

Sýr s bílou povrchovou plísní tenkým nožem podélně rozkrojte na dvě stejná kola. Během plnění mějte sýr položený na "papíru", ve kterém byl zabalen. To proto, aby se vám povrchová plíseň co nejméně poškodila. lžičkou nebo půlkulatým vykrajovátkem pak vydlabejte vnitřek sýra z obou částí. Pokud je sýr náležitě zralý jde to docela snadno.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2024 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]