Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

PLNĚNÉ STEHNO

Krok 3

Kuřecí svalovinu (prsa či stehenní řízky) nakrájete na menší kousky a spolu s opečenými játra a cibulí dejte do mixéru nebo sekacího strojku. přidejte smetanu a rozsekejte na hladkou fáš. Pokud chcete udělat do náplně mozaiku pak si nechte kousky jater a na kostičky krájenou prsní svalovinu a tu pak vložte do fáše při plnění stehen.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2025 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]