Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

PLNĚNÉ KEDLUBNY

Krok 4

Na závěr brukve dopečte nebo s vrchu zapečte aby se masová směs vypekla do barvy. Před podáváním doplňte máslo a podávejte s vařenými bramborami, chlebem a podobně. Pokud budete mít možnost mladé listy kedluben ze šešulky opláchněte a přelijte vroucí vodou nebo povařte na páře a využijte je jako elegantní ozdobu a zároveň velmi zdravý doplněk pokrmu.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2021 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]