Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

PLNĚNÁ VEJCE

Krok 2

První fáš vyšlehejte ze žloutků, jemně nasekaného uzeného lososa, pomazánkového másla, citronové šťávy a velmi jemně nasekané petrželové nati. Druhou náplň připravte promísením žloutků, hořčice, pomazánkového másla, rozetřené sardelky a nasekané pažitky. Třetí směs vytvořte z jemně posekaných nakládaných paprik (seřízněte případně tvrdou slupku), žloutků, pomazánkového másla a nitek paprikového salámu. Všechny náplně případně přisolte a lehce přichuťte bílým pepřem.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2024 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]