Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

PLÍČKY NA SMETANĚ

Krok 2

Kořenovou zeleninu nakrájenou na stejnoměrné plátky opékejte na sádle. Po chvíli přidejte cibuli, pochopitelně nakrájenou. Když se počnou opékat okraje přisypte hladkou mouku a zasmažte ji do základu. Pak vše zalijte vlažným vývarem z plíček, důkladně prošlehejte, přidejte případně sůl, trošku cukru a dvě lžíce octa a pak zvolna za stálého míchání vařte nejlépe jednu hodinu aby se zelenina rozvařila.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2020 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]