Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

PLACKY Z CIZRNY

Krok 2

Cibuli nakrájejte na jemno a opečte ji na troše tuku. Když zesklovatí přidejte na kostičky krájenou slaninu, drcený kmín, rozmarýn i další koření. Vše opečte a nakonec přidejte třený či prolisovaný česnek. Směs lehce osmahněte a pak vložte do uvařené a předem rozmixované luštěniny, přidejte vejce, škrobovou moučku a sůl.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2020 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]