Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

PIŠKOTOVÁ ROLÁDA

Krok 1

Nejprve šlehejte vaječné bílky s pár kapkami citronové šťávy na pevný sníh. Do něho pak zašlehávejte postupně lžíci, po lžíci cukr. Když sníh zpevní a cukr v něm se rozpustí, vmíchejte postupně žloutky a následně mouku. Vše dávejte postupně a zvolna vejce i mouku do hmoty zapracujte. Tato fáze přípravy piškotové hmoty je klidná - žádné šlehání ale jen postupné zamíchání žloutků a po troškách následně mouky.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2022 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]