Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

PEČENÝ CIBULOVÝ SALÁT

Krok 2

Do rozpáleného oleje na pánvi nejprve vložte bílou cibuli, když zesklovatí přidejte červenou a krátce vše za stálého míchání opékejte. Na červené cibuli se přitom zvýrazní její barva. Pokud chcete můžete v tuto chvíli přidat trochu drceného kmínu a pár plátků česneku. Druhou možnou variantou je přidání suchého provensálského koření.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2022 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]