Petr Stupka Český kulinář
Hledej:
Týdeník Recepty Poradna Lexikon Kontakt

NADÍVANÉ KACHNÍ STEHNO

Krok 2

Na pánvi rozpusťte slaninu a přidejte k ní velmi jemně nakrájenou cibuli, nechte ji zpěnit, pak přidejte prolisovaný česnek a na malé kousky nakrájená játra. krátce vše opečte a následně zalijte smetanou, přidejte sůl, majoránku, sekanou petrželovou nať a po zchladnutí zašlehejte vejce. Do této směsi pak lehce vmíchejte na kostičky krájené rohlíky a vzniklou nádivku rozdělte do připravených stehen.
Partneři:
ČESKÝ INTERNET s.r.o. © 2021 Marten & Louis, spol. s r.o., ČESKÝ INTERNET s.r.o., Kostelní 942/46, České Budějovice
Připomínky a návrhy zasílejte na info@ceskereality.cz. Publikování nebo šíření obsahu je bez písemného souhlasu provozovatele zakázáno. [6]